Begyndelse er svær...

Begyndelse er svær…

Ja, så fik jeg oprettet en blog. finally… og glæder mig til at dele en del af mit liv med jer og forhåbelig få en masse feedback og ideer tilbage. så læs endelig med og kommentér gerne..  Dette vil nok være præget af at jeg er en temmelig klodset mor.. kan man kalde det menneskelig? jeg prøver mit bedste men tit ender situationer så langt ude at jeg ikke ved om jeg skal grine eller græde…

Da jeg var gravid med min første blev jeg advaret om de hårde første år med babygråd, bleer og ingen nattesøvn… Hey…!! INGEN advarede mig om årene derefter.. om selvstændigheden.. om spørgsmålene (som jeg ikke kan svarer på…) om balancen i at skulle opdrage mine børn, beskytte dem, frigører dem og samtidig bare stadig være en lille pige indeni, som ingen idé har om hvad hun gør.. ligesom at føle sig frem i mørket. Jeg saaavner lortebleer, og babypludre… klapvogne-samlings som kæmpes om bagi et alt for lille bagagerum.. den klamme duft af vådservietter i ens (tidligere pæne) håndtaske.. det var så enkelt for mig (med forbehold for fortrængelser..)

sov baby, am baby, skift baby, elsk baby..

93574160f82042fe6c1172e8f5e65cee3c21dc4878473625ead2277e0ee4c84a42f276a6

Nu er jeg pludselig (ikke kun mor..) men mentor, vejleder og leder for 2 små sjæle på 4 og 6 år….. det er mig der skal give dem bagage med til at klarer sig i denne verden. til at forstå denne verden..

F***!!!!! jeg fatter det jo ikke engang selv… (skriiig..)

Afledningsmanøvre som “jeg har ikke lige styr på detajlerne”, “spørg far” eller “se ude på vejen.. et egern.. hov nej den er væk nu” kan jeg jo ikke forsætte med altid. jeg skal stå til regnskab.. før eller siden… give de spørgende, undrende små ansigter svar.. og de rigtige svar..

Nu da vi er i julemåneden kan jeg jo fortælle om hvor “fantastisk” jeg fik svaret på min datters (som dengang var 4 år) spørgsmål om julemanden.

jeg puttede hende i sengen d. 1 dec. gav hende et kys og sagde at i nat kom julemanden jo!

“hvem er julemanden” spurgte hun..

Julemanden.. jamen det er en meget gammel, tyk mand. med langt hvidt skæg.. og i nat mens du sover, vil han liste sig ind på dit værelse.. og putte en gave i din strømpe..

Jeg gik ud og så slog det mig… Måååske formuleringen ikke var helt henvendt til en følsom lille 4 årige.. og ganske rigtig.. Det stakkels pigebarn var rædselslagen for julemanden. At en gammel mand pludselig ville stå ved hendes fod-ende.. jeg måtte fake et opkald til ham om han ikke skulle komme her iår. Selv juleaften var hun bange for at julemanden ville komme.. oi… crap… Det der skulle være enhver barns drøm havde jeg nu gjort til en gyser i glas og ramme… Breaking Bad Mommy.. Min samvittighed lå på nul… De fremadrettede par år har hun heldigvis glemt mit lille “uheld”.. Og nu nyder hun julemandsgaver..(og håber på hun som voksen ikke vil udvikle en eller anden julemandsforbi… Ihvertfal ikke mere end vi andre har, i slutningen af december måned)

Jeg lovede iøvrigt min søster at når tiden kom til tandfeen.. så var det hende der forklarede mine børn om det.. afhentning af tænder midt om natten.. hun turde slet ikke tænke på hvad jeg kunne få ud af dette.

Til jer der ikke kender mig.. misforstå mig ikke. jeg ønsker mine børn alt glæde i denne verden.. de er mit et og alt. verden blev bedre den dag de blev født… og jeg ønsker kun at glæde dem… ikke at skræmme dem.. men nøj hvor kommer jeg tit til det.. verden er JO farlig.. ikke julemanden nej… men… uhadada…  motherhood… going to be hard work…

Kan i have en rigtig dejlig 11 dec..

Knus Sabina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 kommentarer

  • I am truly grateful to the owner of this website who has shared this wonderful piece of writing at at this time.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Some times its a pain in the ass to read what blog owners
    wrote buut this web site is really user friendly!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Yesterday, while I wass at work, my cousin stole my iPad and tested to seee if iit
    can survive a twenty five foot drop, just so she can be a youtube sensation. My iPad is now broken and she has 83 views.

    I know this is entirely off topoic bbut I had too share it with someone!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Magnificent beat ! I would like to apprentice while
    you amend your site, how could i subscribe for a blog site?

    The account helped me a acceptable deal. I had been tinby bit acquainted of
    this your broadcast offered bright clear idea

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Begyndelse er svær...