Begyndelse er svær...

Knocked out…

Jeg stod igår og skar chili ud. Til en super god chili con carne. opskriften følger nederst. Den er såååå god, billig, sund og slankede… I like that!

Min kæreste stod ved siden af og jeg fortalte ham fnisende om en (ikke autentisk…) video jeg havde set tidligere.. en datter kommer grædende ind til hendes mor som skærer chilier ud. hun tørrer så tårene væk på barnet med de chilibefængte fingre…

Hahahh……. øhm…

ja ok.. kan godt se at på skrift så lyder det mere forfærdeligt end sjovt.. bad mommy humor….

han siger så “det har du alligevel aldrig gjort skat”

– “nej” smiler jeg… hvorefter jeg hiver femøren op og kløer mig i øjet..

going blind, going blind… hvor dum har man lige lov til at være… karmaen backfired…

Men indrøm det. Os mødre kan godt lide at se andre mødres småfejl. Vi ønsker ingen ondt nej. Vi har jo trods alt fået de der berømte mor-følelser som gør vi kan græde over en reklame for pampers.. Vi er super-sensitive og netop det gør at vi er skiiide gode dommere over for os selv. Vi samligner os med naboen. Vi frygter at fejle. Men vi fejler.. Og så trøster det altså lidt at se at andre ikke altid er en “Bree van de kamp”.

Jeg har altid troet det lå instinktivt i én af man er en beskytter. At man til hver en tid vil handle for barnets bedste.. Og jeg føler det.. Alle mine beslutninger. Alle mine handlinger og alt min tid er baseret på børnenes bedste.. Er de kede, er jeg ked. Er de syge, er jeg syg.. Men vi er stadig mennesker.. Den dag vi fødte vores børn kom der ikke en guddommelig kraft ind i os der forvandlede os til over-kvinder..

Min datter var et år gammel da jeg sad med hende på skødet og vi kiggede på en pudekamp imellem mine daværende papdøtre. Pludselig kommer en pude flyvende imod os.. Og hvad gør sabina-super (nooot) mor. Hun hiver sku babyen op for at beskytte sit ansigt. What the f***!

Jeg var super chokeret. Mine instinkter havde simpelthen hevet mit eget barn (!!) op for at beskytte mig selv… Jeg, en kvinde på dengang 22 år havde gemt mig bag en lille baby… Jeg kiggede bare på det der lille ansigt (som heldigvis var glad) dette er altså opskriften på dårlig motherhood instinkt.. I can tell you that much…

Dog trøster jeg mig med at instinkterne også virker hvis barnet falder, får mad galt i halsen eller forsøger at æde fluer… Der kan man løbe 210 km i timen i højhælede eller springe over borde på bedste ninja måde… jo… Der er måske alligevel en overkraft over os mødre.. Men som af og til løber tør for strøm…

kysmig

– Nu til den lækre opskrift (skal små børn og sarte munde spise med så vent med chilien til retten er færdig..)

2 gulerødder

2 løg

snackpeber/peberfrugter

500 gr hk. oksekød

frisk chili

4 ds baked beans

1 dåse hk tomater

evt hytteost eller brune ris.

– svits løg og revne gulerødder. bland oksekød i. derefter udskårne peberfrugter/snackpeber (champinonger hvis du har det i køleskabet. jeg putter ofte også spinat i– alt “gemt” sundt mad er perfect for kræsne unger)

– bland det så med beaked beans og hk tomater.

– uden børn, bland chilien (self skåret i små stykker) i her og lad det simre 15 min. salt og peber efter behov..

her er et et par dage eller 3.. det koster nærmest nul i forhold til den mængde mad og så er det super sundt..

Jeg fortrækker hytteost til. det er slankede og dens søde sarte smag er sååå god til den stærke ret. men brune ris er også lækkert!

Kan i have en rigtig lækker 12 dec.

Knus fra Sabina

 

 

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Begyndelse er svær...