Når et "Løvernes konge" øjeblik ikke fungere i praksis...

Det der med graviditet, nyfødte og tabuer

Jeg sys egentlig ikke det er tabu at sige, man hader at være gravid mere. Saseline var fornylig ude med det på hendes blog.. (tak for det) Men jo. der er da lidt. Det er en gave at få et barn. Især hvis man har kæmpet med det. Så bevar mig vel hvis man tør sige det er ren røv at ligne en ballon 9 måneder. Havde en kløende mave. Få forstoppelse og halsbrand… Fødderne svumler uformeligt op og man begynder at få sine første åreknuder… Yndigt.. Men man er bare en brokrøv hvis man fortæller det… “Nyd du din smukke mave” bla bla bla…. Jeg sir det selv til gravide idag… jeg sys DE er så smukke (jeg var ikke, men de er) får lyst til at ae deres mave og sige babylyde (men der er jeg godt klar over, at jeg ville gå over deres comfortzone og desuden ville jeg virke temmelig weird..)

Det ER sjovt med sparkende og det ER sjovt at se scanningerne.. Den lille fims derinde som man får udprintet billeder af ( som egentlig ligner mest en sort/hvid  vejrudsigt men det er ligemeget… For det er jo ens baby – og lægen har udpejet hoved og hale-…)

Så man undgår at brokke sig for meget. Man prøver at nyde øjeblikket (som føles som 29 måneder) For man ved jo godt at det hele slutter og begynder den dag man føder.

mine graviditer lignede hinanden (bortset fra min omkreds)

her jeg jeg 35 uger henne med min førstefødte:

uge35 gabbi

IIhhh hvor er jeg fin.. ligner sådan en sød, perfekt mave gravid agtish….

 

her er jeg samme sted med nr 2:

gravid uge 36 madelina

 

BOOOM BABY…. :O

Jeg var dælme stuur.. og blev 4 uger større end dette… men det billede er hemmeliggjort og begravet:P (wauw det ligner maven har suget alt næring fra bagpartiet…..)

Utrolig jeg idag er så slank…  Men ikke noget at sige til, at mit maveskind idag har samme overflade som et knækbrød…

Et andet tabu…  Nej alle forældre syntes ikke deres børn er kønnest.. Ihvertfal ikke når de er helt nye..

Jeg sys min førstefødte var meget kønnere som spæd, end den anden fødte… Gabbi var lille og fin. pæn farve.. Som en lille præmiebaby.

Maddi var klumpet, blårød og skeløjet. Havde et stort jordbærmærke lige midt i hovedet.

Nej hun var absolut ikke yndig (sorry maddi hvis du en dag læser dette… men du voksede hurtigt fra det… da du var 6 måneder hjalp det betydeligt… husk historien men ællingen og svanen..) Og jeg ved, at jeg ikke var den eneste der så det. De der “nååh hun er yndig” kommentarer, kom ikke ved maddi.. Mere over i “hun er da sød” agtish..

Det betyder ikke at der var mindre kærlighed jo. Hun var ligeså dejlig… (og meget nemmere end førstefødte..)

Men det er jo ikke noget man siger. Ved en ny baby siger man “nåårh hvor er hun sød og så køn og fin” osv… Det havde jo ikke set pænt ud, hvis vi der stod der lænet frem over vuggen mens jeg stolt fremviste mit nye afkom hvortil jeg så siger “se min skønne baby.. er hun ikke dejlig? Hun stod godt nok ikke først i køen, da der blev uddelt skønhed, men sød er hun da”

Nej vel… Så havde jeg fået skæld-ud, for det sir man ikke om babyer. Det betyder jo ingenting.. Og nej det gør det ikke… Men et eller andet sted.. bum bum.. Jeg fik lidt stikpiller om hendes udseende og de gjorde da lidt nas.. Fordi de var stikpiller.. Jeg ville hellere have fået den ligefrem… “Haha hvor er hun klumpet” istedet for. Meget nemmere at håntere.. Tabuet gjorde ondt. Ikke det at hun var ukøn… Behøver det være et tabu?… Babyer er lige lækre. Vi er enige.. Men nej yndighed handler om mere.. Jeg var selv en maddi da jeg blev født.. Mine forældre ændrede endda mit navn fra Julie til Sabina fordi jeg ikke var “yndig” nok til at være en Julie.. Men desuden er det bedøvende ligemeget. Hun var perfekt.. Jeg var perfekt.. klumpet og blå var perfekt!. ikke en fryd for det umiddelbarer øje. Men perfekt. for vi var raske.. og større gave kan vi ikke bede om.. her i vores menneskelige superegoisme tidsalder… (og idag er vi da suuuuper lækre :P)

men ja, det der med at man selv har de bedste børn.. de børn der gør verden til et bedre sted, er undværlige, de bedste børn der nogensinde er skabt og har eksisteret…  det passer fint her((;

 

 

 

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Når et "Løvernes konge" øjeblik ikke fungere i praksis...