Den kære forældrehønsegård...

I badeland når man er voksne i undertal

sdvfawgfw

Jeg har aldrig været god til at tage mine unger med ud og bade. Jeg har ikke haft dem til babysvømning og jeg er selv ingen badenymfe. Faktisk er jeg ret bange for vand i forbindelse med børn. men det lærer de jo ingenting af. Efter vi har været på ferie i Spanien et par gange har de dog lært “hundesvømning” uden vinger og det hjælper lidt på nerverne. Så jeg tog mine børn med i badeland. Jeg tænkte at nu kunne jeg mere “slappe af” og nyde disse timer med mine skønne børn.

Vi kommer derind og får smidt tøjet. jeg får samlet et par håndklæder -to go- og deres badetøj. Vi kommer ind i bruseren og får hver en bruser. Men hvem har opfundet de vand-sparer – jeg hælder kun vand ud hver 10 sekund- hoveder ? Jeg lavede jo ikke andet end at tænde de 3 brusere… Nå men vi bliver da vasket og jeg får bakset deres badedragter på. Gåsegang hen til svømmebassinet. Gulvene er glatte. En fare jeg havde glemt. Fast greb om deres små hænder i forsøg på at holde deres ivrige utålmodige ben tilbage i roligt tempo.

Vandet er faktisk ret lækkert.. Jeg har det normalvis ikke så godt i børnepools… Det er lidt ligesom min følelse for børne-lavede havregrynskugler. Jeg ved godt poolen er pumpet med diverse bakteriedræbende midler meeen… stadig det, at dele vand med børn som stadig er utætte…  Men vi hygger os. Det er helt sjovt og vi får en god time til at gå i sjov og leg. Jeg bestemmer mig for, at det skal vi bare gøre noget oftere. Er helt høj på lykke.

Mor trænger til pause og der er en cafe. Op med unger og så kan jeg få en kop varm kaffe mens vi venter på at få lune nachoes. yummy, yummy…

Øv, det er nescafe… but I ‘ll survive… Den er, som vi kender det med fast-coffee, stadig kogende. Ungerne får lov til at soppe. Men de falder og de skal hjælpes. De plager om andet bassin. Jeg render egentlig bare nede ved dem, indtil jeg kommer i tanke om min kaffe.. nooo…. op op… Som nu er koldere end badevandet.. suk.. snøft. 15 kroners opkvikkende lækker medicin, bye bye…

Jeg får øje på spa-badet hvor der sidder et par voksne mennesker. Jeg føler spa ‘et flirter med mig. Vaaarm vand… Bobler… Massage… Relaxe….men jeg ignorere dens kald og fokuserer på “børne-tid”. Intet kan konkurrere med en tid jeg har nu!

Vi får så spist vores nachoes og deler et glas saft. Lækkert.

Nu er ungerne så velkendte de vil prøve vandruchebanen… Men de skal ihvertfal ikke selv, siger jeg. Trappen er våd og stejl og ja.. Har godt nok ikke hørt om nogen der er fløjet over en rutchebanekant men jeg tør ikke tage chancen. Vi må ikke sidde 3 så må tage dem én af gangen mens den anden venter. De får skrap besked på at stå ved trappen. De er heldigvis gode til at lytte og forstå ordre da jeg er konserkvent når de ikke lytter, og de ved de.  Første barn kommer med op.. Jeg ignorere min højdeskræk og klamrer mig fast til gelænderet mens jeg har barnet i den anden hånd. Da vi når toppen kigger jeg ned. Jeg vurderer, at jeg godt kan nå at “redde” det ventede barn hvis en flodbølge pludselig smider hende ned af gulvet og ned i det dybe bassin  (og i væreste fald kan hun jo selv svømme op)

Og ungerne elsker det. I ekspress fart får jeg skiftevis ungerne op og prøve. Jeg tror de prøvede 10 gange hver.. Min bagdel var tilsidst totalt peelet af de der samlinger som kommer efter hver rutsche-meter. auu… Nå, men med øm bagdel går vi nu i børnebassin igen… Det der spabad kalder højere og højere, men jeg formår stadig at modstå fristelsen. Vi går i det halvstore bassin og leger og leger og leger… Jeg var så meget på.. 2 unger. 1 voksen. det var med at være vågen..

Efter en times tid syntes jeg vi skal stå op… Det var nok for idag og jeg vil hjem.. Vi er fulde af klor. både udvendig og indvendig… Time to go… De er ikke helt enige men jeg lover dem at vi snart skal igen…

Vores håndklæder er fugtige efter vi sad med dem da vi spiste.. Der ligger ekstra deroppe men vi må nok dele. Øv hvorfor tænkte jeg ikke på det. Nå men vi går i bruseren… Som nu er optagede, udover én hvor vi 3 så må stimle sammen. Det er en opgave at gå i bad med 2 børn.. Det er en større opgave når bruseren går ud efter hvert 3 sekund, ungerne er trætte og der står adskellige fremmede omkring én. Jeg hader at gå i bad med fremmede!!… ok det var en sætning jeg ikke troede jeg ville skrive? haha selvfølgelig gør jeg det.. for pokker da.. bare det at bukke sig ned efter sæben og så butt touche en anden.. Nooo…

Jeg kommer i tanke om min dyre shampoo jeg har taget med (har lige fået lavet hår) henter den mens ungerne reservere bruseren og vi vasker håret… Det lykkes trods gentagne tryk og deling om en slukkende, fesen stråle brusehoved.. Eller lykkes og lykkes. Jeg opgav tilsidst at få alt sæben ud men vi skal videre…

Jeg får børnene tørret med de tørre håndklæder og bruger selv de fugtige.. Mit hår er langt og tykt… Det var umuligt… De får rent tøj på og jeg står stadig splitternøgen da de er færdige.. Øhhh hvor er mine nye trusser? f***…. Jeg har glemt rent tøj til mig selv… og jeg hopper altså ikke i det andet undertøj… Nå men jeg må undvære trusser idag.. F’*** it!  og får tøjet på, som klistrer sig ubehageligt klamt fast til mig. En hurtigt makeup blir lagt mens ungerne leger med hårtørreren (ja ja whatever works…)

Håret er dryppende vådt men ungerne er trætte og udmattede så det ryger bare i en tung knold. De skal hjem og sove.. (eller ud i bilen og sove på vej hjem)

Næste opgave.. Sko… En eller anden har fundet på at alle sko skal stilles sammen. Forståeligt for svineri.. Besværligt når mange børne sko er ens.. Nå men de blir fundet og så er vi klar… Alt tøj og børste, makeup og badetøj bliver bare smidt ned i posen i en pærevælling.. og så ud af døren.

Bettepigen græder og vil bæres.. Jeg magter ingen kamp nu og jeg forstår hun er træt. Op med hende mens jeg slæber vores poser i den anden arm (som virkelig er tunge efter alt det vandsugning..) ud i bilen og afsted. En times kørsel hjem… Jeg kan dufte børnene stadig lugter skarpt af klor.. Vi må hjem i bad igen, bestemmer jeg mig for…… fååårk min 300 kroners shampoo står derinde!!

Nej jeg vender ikke om nu… Jeg hiver ikke de sovende unger op igen.. Den må lade livet eller modtage ny ejermand.. Bye bye..

Det var alt i alt en dejlig tur… men når vi tager i badeland næste weekend igen.. så er det altså med 2 voksne!!

 

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Den kære forældrehønsegård...