Et år siden nu... En lille sød historie

Pigernes skræmmeleg…

Mine børn har fået en dille… Nemlig at skræmme mig mest muligt. Jeg er sjov at skræmme, det ved jeg. Fra jeg var helt lille har familie og venner nydt at skræmme livet af mig (tak tak) min reaktion er nemlig ikke en yndefuld forbavelse efterfulgt af et -ung, lækker kvinde i gyserfilm med nydeligt skrig- agtish.. Det er total dyrisk.. Jeg hopper, løber for livet, falder, slår armene op i vejret.. og så skriger jeg ikke.. jeg brøler from the bottom of my stomach..

SÅK! selv mens jeg nu skrev dette indlæg lettede jeg lige adskellige centimeter fra stolen da gabbi kom bagved og sagde “bøh” oi… nu kan jeg ikke engang skrive dette indlæg færdigt uden bankede hjerte og skulen bag min skuldre..

Nå tilbage…

Jeg har endda et hak i kraniet, fra da jeg blev bange for en film, og slog mig selv ned med en fjernbetjening i skræk…

Mine unger har nu opfanget det. deres spilopper er endeløse… Banke på døren, jeg åbner og så bliver der smidt en monster stor legetøjsedderkop ind på mig.. Ja edderkoppen har været et hit. Stiller den rundt omkring. Bede mig samle noget op og så ligger bæstet under..  Nu har jeg vænnet mig til den (dvs truet med at smide den ud hvis de gør det igen :fjøjte:) og så måtte de finde på nyt.. “bøh” bag ved mig sker ofte” Men nu… Og den er altså freaking scary… Nu er de begyndt at liste sig om bagved mig. De sir ikke en lyd.. Står helt stille… Mens jeg feks sidder i sofaen.. Og kender i det, at i ikke kan høre noget men fornemmer noget bag ved jer? så kigger jeg intet anede tilbage og så står de sådan:

(jeg fik maddi til at vise det så jeg kunne tage et billede)

maddsca

msadscr

Fortæl mig nu at i også ser et freaking scary barn??????????

ok, måske påvirket af gyserfilm med små blonde spøgelsesbørn (som jeg er blevet for gammel og skræmt til at se)

Jeg letter en meter HVER GANG.. Mit hjerte hopper over… og så løber jeg, hvis de forsætter. Flygter simpelthen fra mine egne unger mens de render efter med klam-ansigtet.. AD! og wtf laver jeg lige???????????  bagefter griner jeg fordi det er så dumt… Men det er også dumt.. For min reaktion gør det bare endnu sjovere at skræmme mor…

Oi… Jeg frygter fremtiden når et par tumlinger allerede finder på disse smålege.. Hvad ender det ikke med..

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Et år siden nu... En lille sød historie